Họ tên | Trần Lệ Thu | ||
---|---|---|---|
Năm sinh | 1975 | Giới tính | Nữ Chưa cập nhật |
Học hàm | Năm được phong | ||
Học vị | Tiến sĩ | Năm đạt được | |
Công việc hiện nay | |||
Chức vụ hiện tại | |||
Đơn vị | Đại học Công nghiệp Thực phẩm TPHCM |
# | Năm tốt nghiệp | Nơi đào tạo | Chuyên ngành đào tạo |
---|---|---|---|
1 | 1997 | Đại học Bách khoa Hà Nội | Công nghệ sinh học thực phẩm |
2 | 2004 | Đại học Ghent, Bỉ | Công nghệ Thực phẩm |
3 | 2010 | Đại học Ghent, Vương Quốc Bỉ | Công nghệ thực phẩm |
4 | Đại học Ngoại ngữ Hà Nội | Anh văn |
# | Thời gian công tác | Vị trí công tác | Nơi công tác | Lĩnh vực công tác |
---|---|---|---|---|
1 | 1997 - 2012 | Giảng viên | Đại học Bách khoa Hà Nội | Công nghệ Thực phẩm |
2 | 2012 - 2017 | Giảng viên | Đại học Công nghiệp Thực phẩm TPHCM | Công nghệ Thực phẩm |
# | Năm | Nơi công bố | Tên công trình | Loại công trình | Tác giả |
---|---|---|---|---|---|
1 | 2006 | Milchwissenschaft-Milk Science International, | Critical comparison of particle size analysis of dairy emulsions by the static laser light scattering and time-of-transition technique, | Tạp chí quốc tế | Tác giả |
2 | 2006 | Particle & Particle Systems Characterization, Special Issue: Particulate Systems Analysis, | In-line Comparison of Particle Sizing by Static Light Scattering, Time-of-Transition, and Dynamic Image Analysis. | Tạp chí quốc tế | Tác giả |
3 | 2007 | Poster presentation at the 10th Asean Food Conference 2007, 21-23- August 2007, Kuala Lumpur, Malaysia. | Improving the heat stability of recombined evaporated milk by phospholipids | Hội nghị quốc tế | Tác giả |
4 | 2007 | Colloids & Surfaces, B, | Hydrophilic lecithins protect milk proteins against heat-induced aggregation | Tạp chí quốc tế | Tác giả |
5 | 2008 | International Dairy Journal | Determination of heat-induced effects on the particle size distribution of casein micelles by dynamic light scattering and nanoparticle tracking analysis | Tạp chí quốc tế | Tác giả |
6 | 2009 | Poster presentation at 11th Asean Food Conference 2009, 21-23 October 2009, Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam, Book of abstract p. 173. | Determination of heat-induced effects on the particle size distribution of casein micelles by Dynamic Light 2007Scattering and Nanoparticle Tracking Analysis | Hội nghị quốc tế | Tác giả |
7 | 2010 | Food hydrocolloids | Improved heat stability by whey protein-surfactant interaction | Tạp chí quốc tế | Tác giả |
8 | 2010 | Poster presentation at 13th Food Colloid Conference 2010, 21-24 March 2010, Granada, Spain, Book of abstract, p217 | Improved heat stability by whey protein-surfactant interaction | Hội nghị quốc tế | Tác giả |
9 | 2011 | Quality Food Conference, Hanoi, 2011 | Effect of phospholipids on rheological properties of whey protein isolate gel | Hội nghị quốc tế | Tác giả |
10 | 2014 | the 2014 international Symposium on Information Technology Convergence, pp. 14-16 | Particle size analysis of fat globules in dairy products by laser light scattering technique. | Hội nghị quốc tế | Ðồng tác giả |
# | Thời gian | Tên đề tài | Tình trạng | Vai trò |
---|---|---|---|---|
Không có thông tin |
# | Ngoại ngữ | Nghe | Nói | Đọc | Viết |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tiếng Anh | Tốt | Tốt | Tốt | Tốt |