Họ tên | Kha Chấn Tuyền | ||
---|---|---|---|
Năm sinh | 1980 | Giới tính | Nam |
Học hàm | Năm được phong | ||
Học vị | Thạc sĩ | Năm đạt được | |
Công việc hiện nay | |||
Chức vụ hiện tại | |||
Đơn vị | Đại học Nông lâm TPHCM |
# | Năm tốt nghiệp | Nơi đào tạo | Chuyên ngành đào tạo |
---|---|---|---|
1 | 2010 | Đại học Nông lâm TPHCM | Công nghệ thực phẩm |
2 | 2013 | Đại Học Newcastle, Úc. | Công nghệ Thực phẩm |
# | Thời gian công tác | Vị trí công tác | Nơi công tác | Lĩnh vực công tác |
---|---|---|---|---|
1 | 2005 - 2013 | Trợ giảng | Đại học Nông lâm | Khoa Công nghệ Thực phẩm |
2 | 2013 - 2017 | Giảng viên | Đại học Nông lâm | Khoa Công nghệ Thực phẩm |
# | Năm | Nơi công bố | Tên công trình | Loại công trình | Tác giả |
---|---|---|---|---|---|
1 | 2011 | Proceeding, 12th Asian Food Conference, Bangkok, Thailand | Effects of formulations on Gac oil emulsion stability for microencapsulation. | Hội nghị quốc tế | Tác giả |
2 | 2013 | Proceedings of international conference on Food and Biosystems Engineering (FaBE), Vol. 2, 180-195. ISBN 978-960-9510-11-0. | Traditional and industrial products from Gac fruit. | Hội nghị quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas E. Stathopoulos. |
3 | 2013 | International Journal of Food Science and Technology, 48(7), 1436-1444. | Optimisation of Microwave-assisted Extraction of Gac Oil at Different Hydraulic Pressure, Microwave and Steaming Conditions. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas Stathopoulos. |
4 | 2013 | Food Reviews International, 29(1), 92-106. | Gac fruit: Nutrient and Phytochemical Composition, and Options for Processing. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach, Sophie E. Parks & Constantinos Stathopoulos. |
5 | 2013 | Journal of Food Engineering, 117(4), 486-491. Special Issue on Extraction and Encapsulation. | Effects of Gac Aril Microwave Processing Conditions on Oil Extraction Efficiency, and β-carotene and Lycopene Contents. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas Stathopoulos. |
6 | 2014 | International Journal of Food Engineering, 10(1), 103-112. | Effect of Drying Pre-treatments on the Yield and Bioactive Content of Oil Extracted from Gac Aril. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas Stathopoulos. |
7 | 2014 | Powder Technology. In Press. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.powtec.2014.05.053. | Microencapsulation of Gac oil: Optimisation of spray drying conditions using response surface methodology. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas Stathopoulos. |
8 | 2014 | Food and Applied Biosience Journal, Faculty of Agro- Industry, Chiang Mai University, Thailand. Accepted. | A study of Gac aril processing by using microwave drying and its incorporation into the rice porridge product. | Tạp chí quốc tế | Yen T. Dang, Huan T. Phan & Tuyen C. Kha. |
9 | 2014 | Journal of Food Engineering, 120(1), 44-49. | Effects of Pre-treatments on the Yield and Carotenoid Content of Gac Oil Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Huan Phan-Tai & Minh H. Nguyen. |
10 | 2014 | Drying Technology: An International Journal, 32(4), 385-397. | Microencapsulation of Gac oil by spray drying: Optimisation of wall material concentration and oil load using response surface methodology. | Tạp chí quốc tế | Tuyen C. Kha, Minh H. Nguyen, Paul D. Roach & Costas Stathopoulos. |
# | Thời gian | Tên đề tài | Tình trạng | Vai trò |
---|---|---|---|---|
Không có thông tin |
# | Ngoại ngữ | Nghe | Nói | Đọc | Viết |
---|---|---|---|---|---|
1 | Tiếng Anh | Tốt | Tốt | Tốt | Tốt |